More Website Templates @ TemplateMonster.com. July 16, 2012!

Wedstrijdverslag Nederhemert 2015

Baan lengte 100 meter
Soort baan klei
Baan conditie matig
Weersomstandigheden slecht
Sleepwagen Hyproslee
Driver Robbert van Tuijl
Co-driver Gilbert vanTuijl
 

Dit jaar had de Oranjevereniging van Nederhemert alles uit de kast getrokken om een mooie truckpullingavond neer te zetten. Vanuit de oranjevereniging was er voor de teams uit de buurt een VIP tent neergezet waar alle sponsors van VTNTruckpulling, Rocking Horse, Iveco Schouten en van Rijswijk voor uitgenodigd waren.
 
Helaas gooide het weer roet in het eten. De hele dag was het prachtig weer met een temperatuur van ver boven de 30 graden. Tegen de avond begon de lucht te betrekken en begon het te regen en te onweren. Nadat er door de organisatie en de wedstrijdleiding besloten was om te wachten tot het droog werd was werd om 21.30 de wedstrijd gestart. De bedoeling was om de wedstrijd in een iets hoger tempo af te werken dan normaal omdat er weer een paar flinke buien aan zaten te komen.
 
Als eerste waren team Rijswijk en team van Schilt uit de hobbysport aan de beurt. Zij wilden het een keer in de supersport proberen. Van Rijswijk zette een full pull neer, team van Schilt haalde het net niet.
Na de 2 hobbysporters en Black Widow, Iveco Schouten en Yellow Devil uit de eigen competitie was het de beurt aan De Hulk. De run ging volgens het boekje en een full pull was dan ook feit. Helaas was dat ook meteen de laatse full pull van De Hulk want nadat de kwalificatie was gereden begon het opnieuw te regenen en is er besloten om de wedstrijd te staken. Het lukte de sleepwagen niet meer om de trucks stil te krijgen.
 
Alle aanwezige teams hebben 20 punten gekregen omdat ze aan de wedstrijd hebben deelgenomen.
Helaas is er geen film van deze wedstrijd.

Sponsoren