More Website Templates @ TemplateMonster.com. July 16, 2012!

Wedstrijdverslag Geffen 2015

 

Baan lengte 100 meter
Soort baan Zand
Baan conditie Goed
Weersomstandigheden Goed
Sleepwagen Hyproslee
Driver Robbert van Tuijl
Co-driver Gilbert van Tuijl

 
Geffen aan de beurt! Na het mooie resultaat in Oud Gastel lijkt het erop dat we ook op het zand een voet aan de grond krijgen dus dat zou ook hier goed moeten komen.
 
Overdag was het weer niet geweldig en viel er wat regen, maar heel erg is dat niet want deze zandbaan kan wel een paar druppeltjes verdragen. Gelukkig was het aan het begin van de avond droog en scheen er een voorzichtig zonnetje
Als eerste trapt Iveco schouten de wedstrijd af en zet een snelle full pull neer. De Hulk mag als tweede en Robbert weet De Hulk met een mooie run over de full pull lijn te zetten. Helaas was het voor White Champ en Red Madnes einde wedstrijd.
 
Voor de eerste pull off is de Hyproslee flink verzwaard en mocht Iveco Schouten opnieuw de spits afbijten. Zij wisten het niet te winnen van de Hyproslee en waren dan ook klaar voor vanavond. Daarna was de beurt aan De Hulk. Robbert wist goed veel snelheid te maken en wist een mooie full pull neer te zetten. Het begint erop te lijken dat De Hulk zich best vermaakt in het zand. Ook Mad men, Mvj2 hebben een plaatsje in de finale.
 
Na een zenuwslopende pauze mag Robbert als eerste van start. Het wegrijden gaat super en de Hyproslee weet De Hulk niet stil te krijgen! De Hulk gaat vol over de full pull lijn heen. Nu is de vraag of Mad Men en de Manne van Janne erover ook een full pull rijden en er een superfinale gereden zal worden. Dit is echter niet het geval en De Hulk pak zijn 2e overwinning dit jaar! Mad Men wordt 2e en de Manne van Janne 2 wordt 3e!
Zo pakken we 50 punten en kruipen we weer iets dichter naar de nummer 1 toen.
Bekijk hier de film
 

Sponsoren