More Website Templates @ TemplateMonster.com. July 16, 2012!

Wedstrijdverslag Oud-gastel 2015

 

 
Baanlengte: 100 meter
Soort baan: Zand
Baan conditie: Goed
Reglement: VTN
Weersomstandigheden: Bewolkt
Sleepwagen: Hyproslee
Driver: Robbert van Tuijl
Co-driver Gilbert van Tuijl


De 2e zandbaan van dit seizoen lag in het Brabantse Oud Gastel. Organisatie had ook dit jaar z’n best gedaan om er een mooi evenement van te maken. Het bijzondere aan dit evenement is dat het weer technisch gezien altijd iets apart is. We hebben daar alles al gehad kou, hitte en deze keer was het regen bij aankomst, dus maar ff gezellig met z'n alle onder de tent wachten op droog weer.
 
De zandbaan lag er mooi bij en de 1e run ging het De Hulk gemakkelijk af. Meteen was al goed zichtbaar dat de verbouwing van afgelopen 2 weken z'n vruchten had afgeworpen. De 1e full pull was dan ook een feit.
 
In de 1e pull off was meteen zichtbaar dat de sleepwagen een stuk zwaarder stond. Dat zorgde ervoor dat er veel afvallers waren. Robbert liet De Hulk geleidelijk wegrijden en wist een mooie full pull neer te zetten. Samen met Mad Men, Rutchen Powerrr, Rhino Rocket en TB mochten we naar de finalen.
 
In de finale ging Mad Men als eerste over de full pull lijn, Rhino Rocket werd gestopt bij de 94.00 meter. Robbert wist met een mooie run De Hulk de sleepwagen tot 88,12 meter te trekken. Met deze afstand hebben we de 3e plaats te pakken en staan we nog steeds 2e in het algemeen klassement. Aankomende week moet er het nodige gesleuteld worden om weer aan de start te staan in Geffen maar dat gaat helemaal goed komen. Bekijk de film
 

Sponsoren