More Website Templates @ TemplateMonster.com. July 16, 2012!

Wedstrijdverslag Herwijnen 2015

 
Baanlengte: 100 meter
Soort baan: Klei
Baanconditie: Goed
Reglement: VTN
Weersomstandigheden: Goed maar koud
Sleepwagen: Hyproslee
Driver: Robbert van Tuijl
Co-driver: Gilbert van Tuijl


2 weken na de proeftrek in Nederhemert zijn we druk bezig geweest om de laatste puntjes op de “i” te zetten. Met name de banden hadden nog wel wat aandacht nodig. Gelukkig is door de professionals van Profile Tyrecenter Altena het nodig gedaan om ook de banden goed te krijgen.
 
Bij aankomst van het Boerenrock festival werd de truck gelost en de tent langs de baan gezet. Met een iets wat koude wind werd er aan de wedstrijd begonnen. De Hulk mocht als 12e starten en liet zich in de kwalificatierun zeker niet stoppen door de Hyproslee sleepwagen en zette een mooie full pull neer.
 
In de 1e  werd de sleepwagen behoorlijk zwaar gezet en moesten er behoorlijk wat trucks het veld verlaten. Toch even een spannend moment want wat zou er gebeuren met de banden en de aandrijflijn nu het toch serieus begon te worden.
Na het krijgen van de groene vlag liet Robbert beweging komen in de truck en zonder extreem veel moeite wist hij één van de weinige finale plaatsen te pakken!
 
Samen met Rhino Rocket en Mad Men van Berkel werd de finale gereden. De Hulk haalde een super afstand van 93,86 meter! Op dat moment moesten de regerend kampioen met de haast onverslaanbare V10 en de Rhino Rocket nog rijden.
Mad Men kwam met 92,88 meter net iets achter de afstand van De Hulk tot stilstand. Dat betekende dat we op dat moment in ieder geval 2e waren! Als laatste was het Rhino Rocket die het mocht proberen en met 92,31 die de 3e plaats pakte! Iedereen was door het dolle heen want na een winter hard sleutelen was het gelukt om op de eerste puntenwedstrijd al meteen op de hoogste plaats van het podium te eindigen! De eerste 50 punten zijn binnen! We kunnen ons met een heel goed gevoel voorbereiden op de wedstrijd volgende week zaterdag in Leende! Bekijk hier de film
 
 

 

 

 

Sponsoren