More Website Templates @ TemplateMonster.com. July 16, 2012!

Wedstrijdverslag Testdag Nederhemert

 

4 april 2015

Vandaag was het dan eindelijk zover, testen op een van de beste kleibanen van Nederland! Met het weer van een doorsnee herfstdag was er toch nog veel publiek naar Nederhemert gekomen om even van het diesel geweld te proeven.
 
Ook voor ons weer een spannend moment. Met veel uren denk, reken en sleutelwerk weet je nooit of het zo werkt als bedacht is.
Bij de 1e run was duidelijk zichtbaar dat de nieuwe aandrijflijn prima in staat is om DE HULK op gang te brengen. Als een speer ging DE HULK naar het eind waar toch een klein mankement geconstateerd werd. Er brak een slangklem van de waterslang maar dat was snel genoeg verholpen.
 
Bij de start van de 2e run trok DE HULK ineens naar rechts. Meteen werd er voor het ergste gevreesd. Het was toch niet weer de achteras die ons in de steek liet! Gelukkig bleek het mee te vallen en was het een haperende sper. Even een aandachtspuntje voor de komende weken… De runs daarna verliepen een beetje anders. Doordat de sleepwagen wat zwaarder afgesteld werd kreeg Robbert het vermogen van DE HULK niet lekker op de baan. Al snel werd geconstateerd dat de velg door de band draaide en dan kom je vanzelf niet lekker meer vooruit.
 
Kortom, het was voor ons als team een zeer nuttige dag zodat we 17 april in Herwijnen goed voorbereid aan de start kunnen staan.

Klik hier voor de film!
 

 

 

Sponsoren